Κατάστημα μασάζ στο Patong Ανοιχτό χωρίς άδεια

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ένα κατάστημα μασάζ στην Πατόνγκ φέρεται να ήταν ανοιχτό χωρίς άδεια.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (7 Ιουλίουth) επιθεώρησαν καταστήματα μασάζ στην οδό Rat Uthit 200 Pi.

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια λειτουργίας υπηρεσίας μασάζ. Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες. (Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη δεν δόθηκαν από την αστυνομία).

Περίπου 80 τοπικοί πωλητές μασάζ στο Πουκέτ διαμαρτυρήθηκαν στο Δημαρχείο του Πουκέτ διαμαρτυρόμενοι για καταστήματα μασάζ στα οποία φέρεται να επενδύουν ξένοι που λειτουργούν με πολύ χαμηλότερες τιμές, βλάπτοντας την επιχείρησή τους.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.