Τέσσερις παράνομοι οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Τέσσερις παράνομοι οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 Ιουλίου 2023, επειδή χρησιμοποίησαν προσωπικό όχημα για τη μεταφορά τουριστών.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι αυτό το Σαββατοκύριακο συνέλαβε τέσσερις παράνομους οδηγούς ταξί στην περιοχή Patong. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για χρήση προσωπικών οχημάτων για τη μεταφορά τουριστών με παράνομα ταξί.

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ συνέχισαν να καταπολεμούν τα παράνομα ταξί πρόσφατα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας παράνομος οδηγός ταξί συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή χρησιμοποιούσε το προσωπικό τους όχημα για να μεταφέρει τουρίστες.

Ένας παράνομος οδηγός ταξί συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή χρησιμοποιούσε προσωπικό όχημα για τη μεταφορά τουριστών.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.