Τέσσερις παράνομοι οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Τέσσερις παράνομοι οδηγοί ταξί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 Ιουλίου 2023, επειδή χρησιμοποίησαν προσωπικό όχημα για τη μεταφορά τουριστών.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι αυτό το Σαββατοκύριακο συνέλαβε τέσσερις παράνομους οδηγούς ταξί στην περιοχή Patong. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για χρήση προσωπικών οχημάτων για τη μεταφορά τουριστών με παράνομα ταξί.

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ συνέχισαν να καταπολεμούν τα παράνομα ταξί πρόσφατα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας παράνομος οδηγός ταξί συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή χρησιμοποιούσε το προσωπικό τους όχημα για να μεταφέρει τουρίστες.

Ένας παράνομος οδηγός ταξί συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή χρησιμοποιούσε προσωπικό όχημα για τη μεταφορά τουριστών.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.