Ενοικιαζόμενο δωμάτιο ζημιών από πυρκαγιά στη Rassada, δύο γάτες επιβιώνουν

Rassada -

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Ρασάντα και δύο γάτες επέζησαν.

Οι πυροσβέστες του Δήμου Rassada ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το πρωί της Παρασκευής (7 Ιουλίουth) σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Soi Bang She Lao στη Rassada, Mueang Phuket.

Πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν καπνό που έβγαινε από ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να ελέγξουν οι πυροσβέστες τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί σε κοντινά δωμάτια. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ωστόσο, πολλά αντικείμενα μέσα στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο υπέστησαν ζημιές.

Δύο γάτες κατάφεραν ως εκ θαύματος να επιβιώσουν από τη φωτιά παρόλο που είχαν παγιδευτεί στο δωμάτιο για μεγάλο μέρος της φωτιάς και διασώθηκαν από τους πυροσβέστες όπως φαίνεται παρακάτω.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.