Ληστεία 300,000 μπατ στο κατάστημα ενοικίασης μοτοσυκλετών Chalong

Chalong -

Ένας κλέφτης εισέβαλε σε ένα κατάστημα μοτοσικλετών στο Chalong και φέρεται να έκλεψε ένα μηχανάκι και περισσότερα από 300,000 μπατ σε μετρητά.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι η κα Saijai Phonuin, 34 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία μαζί με πλάνα CCTV που τραβήχτηκαν από την κοντινή περιοχή. Το κατάστημα ενοικίασης μοτοσυκλετών βρίσκεται στο Soi Ta-iad. Είπε ότι η κάμερα CCTV στο κατάστημα δεν λειτουργούσε εκείνη την ώρα, αλλά ένας κλέφτης εισέβαλε στο κατάστημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Είπε ότι ο κλέφτης έκλεψε μια μοτοσικλέτα και μετρητά που κοστίζουν συνολικά 318,350 μπατ.

Τα πλάνα CCTV που τραβήχτηκαν κοντά φαίνεται να δείχνουν έναν άνδρα ύποπτο να εισβάλλει στο κατάστημα. Η κ. Saijai είπε στο Phuket Express ότι χρειαζόταν τα κλεμμένα χρήματα επειδή αποτελούνταν από καταθέσεις μετρητών που θα πρέπει να επιστραφούν στους πελάτες όταν φέρουν πίσω τις νοικιασμένες μοτοσυκλέτες τους.

Η Αστυνομία ερευνά την κλοπή μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.