ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ρώσος πέθανε αφού πήδηξε από τον διάσημο ναό του Πουκέτ, φίλοι του είπαν ότι μπορεί να είχε παραισθήσεις

Πουκέτ -

Ένας 35χρονος Ρώσος πέθανε αφού πήδηξε από παγόδα παρά τις προσπάθειες να τον σώσουν σε έναν διάσημο ναό στο Chalong. Οι φίλοι του είπαν στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι είχε πιει λίγο νερό που πιθανώς ήταν αναμεμειγμένο με άγνωστες ουσίες πριν αρχίσει να έχει παραισθήσεις.

Ένα βίντεο του περιστατικού μπορεί να βρεθεί εδώ, αλλά μπορεί να ενοχλήσει τους ευαίσθητους θεατές. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας άγνωστος ξένος άνδρας σκαρφάλωσε στον πιο διάσημο ναό του Πουκέτ σήμερα το απόγευμα. Απείλησε να πηδήξει από μια παγόδα για αρκετές ώρες και τελικά πήδηξε αφού προσπάθησε να πολεμήσει τους διασώστες στην κορυφή του ναού.

Τώρα για την ενημέρωση:

Μετά από τέσσερις ώρες πάνω σε μια ψηλή παγόδα, ο 35χρονος Ρώσος πήδηξε. Έπεσε σε ένα στρώμα με αέρα και ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε. Ο Ρώσος έπαθε σοκ μετά το περιστατικό. Του χορηγήθηκε CPR και διασωλήνωση, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο.

Η δήμαρχος Chalong, κυρία Tanaphon Ongsantiparb, είπε στο Phuket Express ότι συζήτησε με τους φίλους του Ρώσου. Οι φίλοι ισχυρίστηκαν ότι ο Ρώσος ήπιε λίγο νερό που ήταν αναμεμειγμένο με άγνωστη ουσία πριν αρχίσει να έχει παραισθήσεις.

Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.