Μπαρ στο Πουκέτ έγινε έφοδος για δεύτερη φορά για φερόμενο παράνομα άνοιγμα 

Πουκέτ -

Σε ένα μπαρ στο Thalang έγινε έφοδος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες μετά από ανώνυμες καταγγελίες για φερόμενο άνοιγμα μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2:00 π.μ.

Μια ομάδα από την αστυνομία του Thalang εισέβαλε σε ένα μπαρ στο Sri Soonthorn στις 3:16 π.μ. (7 Ιουλίου) αφού έλαβε μια καταγγελία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι το μπαρ ήταν ανοιχτό μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από τους αστυνομικούς, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για άνοιγμα του χώρου χωρίς άδεια και πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια. Ο ιδιοκτήτης έχει παραδεχτεί όλες τις κατηγορίες.

Το Phuket Express σημείωσε ότι αυτό το μπαρ έγινε επίσης επιδρομή πριν από λίγους μήνες, όπως φαίνεται παρακάτω.

Έγινε έφοδος σε μπαρ και lounge στο Thalang επειδή φέρεται να άνοιξε έναν χώρο χωρίς άδεια και να πουλούσε αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα των 2 τα ξημερώματα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.