ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά από δεκαπέντε πυροβολισμούς σε δημόσιο χώρο στο Kathu

Kathu -

Πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν μετά από πυροβολισμούς με δεκαπέντε πυροβολισμούς το μεσημέρι στο Κάθου σε κατοικημένη περιοχή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μπροστά από συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων βρέθηκαν XNUMX φυσίγγια. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία του Kathu είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (6 Ιουλίουth) ότι συνέλαβαν πέντε υπόπτους, μεταξύ των οποίων τρεις εφήβους κάτω των 18 ετών. Οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Nopphon 'Gor' Saen Kla, 30 ετών, ο κ. Pakorn 'Han' Noinit, 29, ο κ. Eak, 17, ο κ. San, 16 ετών και ο κ. Chai, 17.

Από τον κ. Nopphon κατασχέθηκε ένα πιστόλι Glock 19 και 37 σφαίρες. Από το Pakorn κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι 38 Special Undercover και πέντε σφαίρες.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών και οπλοφορία δημόσια χωρίς άδεια. Ο Nopphon και ο Pakorn αντιμετωπίζουν πρόσθετες κατηγορίες ότι άνοιξαν πυρ στο κοινό χωρίς εύλογη αιτία.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μετά από λογομαχία των τριών έφηβων με άλλο παρέα σε ένα περιστατικό οργής. Ισχυρίστηκαν ότι το άλλο μέρος τους επιτέθηκε πρώτα πριν καλέσουν τον Nopphon και τον Pakorn που είχαν όπλα για να τους ενώσουν.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Nopphon ήταν το ίδιο άτομο που έριξε σφαίρες σε ένα κατάστημα με λαχεία τον περασμένο μήνα.

Ένα κατάστημα λαχειοφόρων αγορών στην πόλη του Πουκέτ απειλήθηκε από έναν άγνωστο ένοπλο που έριξε σφαίρες μέσα από τη βιτρίνα του καταστήματος, στο φως της ημέρας.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.