Οι τουρίστες βοήθησαν αφού χάθηκαν στο ακρωτήριο Krating στο Πουκέτ

Rawai, Πουκέτ –

Δύο τουρίστες χρειάστηκε να βοηθηθούν αφού χάθηκαν στο ακρωτήριο Krating, νοτιοδυτικά του Πουκέτ.

Το προσωπικό του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) του δήμου Rawai ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Τετάρτης (5 Ιουλίουth). Οι άγνωστοι τουρίστες είπαν ότι χάθηκαν και δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής από το ακρωτήριο Krating τη νύχτα.

Οι διασώστες βγήκαν για έρευνα πριν τους βρουν στο τέλος του ακρωτηρίου και τους έβγαλαν από το ακρωτήριο. Ο ένας από αυτούς είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Αυτός δεν είναι ο πρώτος πρόσφατος χαμένος τουρίστας σε αυτήν την περιοχή, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας Αμερικανός τουρίστας βοήθησε αφού χάθηκε στο ακρωτήριο Krating, νοτιοδυτικά του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.