Η ψηφοφορία του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 13 Ιουλίου

Ταϊλάνδη -

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βουλής του κοινοβουλίου της Ταϊλάνδης, Wan Muhamad Noor Matha, έχει ορίσει τις 13 Ιουλίουth, 2023 ως η D-Day για την ψηφοφορία για τα 30 της Ταϊλάνδηςth πρωθυπουργός.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Wan Muhamad Noor Matha από το Κόμμα Prachachart επιλέχθηκε ομόφωνα για να γίνει Πρόεδρος της Βουλής του κοινοβουλίου της Ταϊλάνδης.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο κ. Wan Muhamad είπε μετά από συνάντηση στο Κοινοβούλιο την Τετάρτη (5 Ιουλίουth). «Συζητήσαμε την κατάσταση με τον Πρόεδρο της Γερουσίας κ. Pornpetch Wichitcholchai. Συμφώνησε να διεξαχθεί ψηφοφορία για την εκλογή του 30ου πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ. στην κοινή συνεδρίαση της εθνοσυνέλευσης.»

Μείνετε συντονισμένοι στο TPN Media για μια ιστορική και πιθανώς ταραχώδη ημέρα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.