Άρρωστη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Μια άρρωστη θαλάσσια χελώνα διασώθηκε στην παραλία Patong.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη θαλάσσια χελώνα στην παραλία Patong την Τρίτη (4 Ιουλίου).th). Έφτασαν στην παραλία για να βρουν μια νεαρή θαλάσσια χελώνα Hawksbill.

Είχε μήκος 34 εκατοστά, πλάτος 29 εκατοστά και βάρος 2.7 κιλά. Η χελώνα ήταν αδύναμη με μερικές πληγές στο μπροστινό της πτερύγιο. Μετά από πλήρη εξέταση, διαπίστωσαν ότι το έντερό του ήταν βουλωμένο. Η χελώνα υπέφερε από έλλειψη πρωτεΐνης και έλαβε ιατρική περίθαλψη.

Η χελώνα αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.