Ο καυγάς μεταξύ αλλοδαπού και Ταϊς κλιμακώνεται σε πολλαπλούς πυροβολισμούς στο Κάθου, χωρίς τραυματισμούς

Kathu, Πουκέτ –

Δεκαπέντε πυροβολισμοί σημειώθηκαν το φως της ημέρας μετά από καυγά μεταξύ των Ταϊλανδών και ενός άνδρα από τη Μιανμάρ στο Κάθου.

Η αστυνομία του Kathu είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 6:30 π.μ. το πρωί της Τετάρτης (5 Ιουλίουth) μπροστά από ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Soi Suea Lueang. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Μπροστά από το συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων βρέθηκαν XNUMX φυσίγγια. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή θάνατοι. Πολλοί κάτοικοι της περιοχής φοβήθηκαν να βγουν έξω μετά το συμβάν.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία του Kathu ότι υπήρξε λογομαχία μεταξύ πολλών Ταϊλανδών και ενός άνδρα της Μιανμάρ εκεί κοντά. Ο άνδρας της Μιανμάρ έτρεξε στο Soi για να κρυφτεί σε ένα στρατόπεδο εργασίας κοντά στο σημείο της διαμάχης με μια ομάδα Ταϊλανδών να τον κυνηγούν. Οι εργαζόμενοι στον καταυλισμό είπαν στους Ταϊλανδούς ότι δεν είχαν δει τον άνδρα της Μιανμάρ πριν οι Ταϊλανδοί θυμώσουν και ανοίξουν πυρ με πυροβόλα όπλα στον αέρα. Στη συνέχεια οι Ταϊλανδοί διέφυγαν από την περιοχή.

Η αστυνομία του Kathu συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα άτομα που πυροβόλησαν δημόσια καθώς και να καθορίσει ποιος ήταν ο λόγος.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.