Οι κλέφτες φέρεται να έκλεψαν περισσότερα από 2 εκατομμύρια μπατ από τη βίλα με πισίνα στο Κράμπι  

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Κλέφτες φέρεται να έκλεψαν αγαθά αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων μπατ από μια βίλα με πισίνα στο Κράμπι. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία πριν από πέντε μήνες, αλλά οι ύποπτοι εξακολουθούν να διαφεύγουν.

Η κ. Khwansurat Beger, 32 ετών, από το Surat Thani, ιδιοκτήτρια βίλας με πισίνα στο Ao Nang, υπέβαλε καταγγελία στο γραφείο του Διαμεσολαβητή στο Krabi μαζί με αστυνομική έκθεση. Είχε επενδύσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια μπατ για την κατασκευή της βίλας που είχε σταματήσει κατά τη διάρκεια του Covid-19.

Τον Φεβρουάριο του 10th, 2023, εκείνη και η οικογένειά της επισκέφτηκαν το εργοτάξιο και παρατήρησαν ότι είχαν κλαπεί πολλά εργαλεία κατασκευής και δύο μεγάλα κοντέινερ. Είπε ότι οι κλέφτες είχαν κλέψει τα εργαλεία κατασκευής από την υπό κατασκευή βίλα με πισίνα.

Κάτοικοι της περιοχής της είπαν ότι τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους άνθρωποι με γερανοφόρα μετακόμισαν τα κοντέινερ και μερικές κατασκευές στέγης μακριά. Τότε υπέθεσαν ότι ο ιδιοκτήτης γνώριζε τη μετακόμιση.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το Γραφείο του Διαμεσολαβητή ή το Κέντρο Damrong Dhamma είναι κυβερνητικά γραφεία που λειτουργούν υπό το Υπουργείο Εσωτερικών. Αυτό το γραφείο παρέχει ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια σε άτομα που υποβάλλουν καταγγελίες για οτιδήποτε νομίζουν ότι δεν δικαιώθηκαν. Κάθε επαρχία έχει ένα τέτοιο γραφείο.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.