Το Samui καλωσορίζει την πρώτη απευθείας πτήση από το Χονγκ Κονγκ μετά από τρία χρόνια

ΦΩΤΟ: DailyNews

Samui, Surat Thani -

Το Samui υποδέχθηκε την πρώτη απευθείας πτήση από το Χονγκ Κονγκ μετά την παύση των πτήσεων πριν από τρία χρόνια.

Αξιωματούχοι της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) υποδέχτηκαν την πρώτη απευθείας πτήση από το Χονγκ Κονγκ από την Bangkok Airways στο Διεθνές Αεροδρόμιο Samui το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συνολικά 113 επιβάτες έφτασαν στην πτήση.

Οι πτήσεις από το Χονγκ Κονγκ διακόπηκαν για τρία χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19. Οι αεροπορικές εταιρείες επέστρεψαν στην υπηρεσία καθώς πολλοί τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ ενδιαφέρονται να επισκεφθούν το νησί Samui. Οι πτήσεις από Χονγκ Κονγκ προς Σαμούι και από Σαμούι προς Χονγκ Κονγκ εξυπηρετούνται τρεις φορές την εβδομάδα την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.