Η αστυνομία του Πουκέτ σταματά αυτοκίνητα για έναν Python – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Η Τροχαία του Πουκέτ σταμάτησε οχήματα για να διασχίσει έναν πύθωνα έναν δρόμο.

Το πρωί της Δευτέρας (3 Ιουλίουrd), η Τροχαία Thalang εκτελούσε τακτικά της καθήκοντα στην οδό Thep Krasattri κοντά στο Μνημείο των Ηρωίδων.

Είδαν ότι υπήρχε ένας πύθωνας μήκους δύο μέτρων που διέσχιζε το δρόμο. Η τροχαία έκανε σήμα σε κινούμενα οχήματα στο δρόμο να σταματήσουν ώστε ο πύθωνας να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να τσακιστεί.

Οι κυνηγοί φιδιών από το Kusoldharm Rescue Foundation κλήθηκαν στη σκηνή για να πιάσουν τον πύθωνα. Ο πύθωνας αργότερα απελευθερώθηκε πίσω σε ένα κοντινό δάσος με ασφάλεια. ο συνδετήρας έχει εξαιρετικά καλή απόδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει το Phuket Express.

 

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.