Οδηγός μίνι βαν φέρεται να απειλεί αλλοδαπό επιβάτη με σιδερένια μπάρα στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας οδηγός μίνι βαν απείλησε αλλοδαπό επιβάτη με σιδερένια μπάρα στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Ένα βίντεο από το περιστατικό έγινε viral στα social media και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ το απόγευμα της Κυριακής (2 Ιουλίουnd). Σύμφωνα με το βίντεο, ο άγνωστος οδηγός βγήκε από ένα μίνι βαν που ήταν σταθμευμένο κοντά σε ένα καφέ στην οδό Rassada στο Talat Yai, στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Ο οδηγός κρατούσε μια σιδερένια μπάρα όταν βγήκε από το μίνι βαν. Ένας αλλοδαπός επιβάτης του οποίου η εθνικότητα και το όνομα δεν αναγνωρίστηκαν στον Τύπο βγήκε από το μίνι βαν με αποσκευές. Ο οδηγός φάνηκε έτοιμος να χτυπήσει τον αλλοδαπό με το χέρι και την μπάρα αλλά ο αλλοδαπός απομακρύνθηκε.

Το περιστατικό δεν έληξε αμέσως και ο οδηγός του μίνι βαν φάνηκε να επιχείρησε δύο φορές να επιτεθεί στον αλλοδαπό. Ωστόσο, από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς. Δεν αναφέρθηκε γιατί ο οδηγός του μίνι βαν ήταν θυμωμένος και ήθελε να επιτεθεί στον συνεπιβάτη του.

Ο αναπληρωτής αρχηγός της πόλης του Πουκέτ, Αντισυνταγματάρχης Kamalart Niyomket είπε στο Phuket Express. Ο οδηγός του μίνι βαν θα ανακριθεί κάποια στιγμή σήμερα Δευτέρα (3 Ιουλίουrd), για το περιστατικό.

Σε εκείνο το σημείο, το Phuket Express ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να απαντήσει σε περισσότερες άγνωστες ερωτήσεις σχετικά με το περιστατικό που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ μπορεί να βλάψει σοβαρά τη θετική εικόνα του τουρισμού στο Πουκέτ.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.