Ξένος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Kathu

Kathu -

Ένας αλλοδαπός οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε στύλο ρεύματος στο Kathu.

Το ατύχημα ειδοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3 Ιουλίου).rd) στον δρόμο Phra Phuket Kaew στο Kathu. Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα κατεστραμμένο φορτηγό που ήταν ενσωματωμένο σε έναν πόλο ηλεκτρικού ρεύματος στην κεντρική κράτηση.

Ο οδηγός ταυτοποιήθηκε ως MR. CRAIG BRADLEY SHANTZ, 48, (Η εθνικότητά του δεν δόθηκε) και είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο στήθος από την πρόσκρουση της σύγκρουσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία του Kathu συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.