Η εφαρμογή Mobile Bangkok Bank συνεχίζει να έχει ευρέως διαδεδομένα ζητήματα που απογοητεύουν τους πελάτες

Ταϊλάνδη-

Η εφαρμογή Bangkok Bank Mobile αντιμετώπισε διάφορα ζητήματα αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου 2023, απογοητεύοντας τους πελάτες.

Τα ζητήματα ξεκίνησαν χθες, 1η Ιουλίου, όπου πολλοί χρήστες ανέφεραν συνεχώς ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν και έλαβαν μια φωτογραφία μιας κυρίας που υποκλίθηκε και ζητούσε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Αυτό έκανε τους ανθρώπους να μην μπορούν να μεταφέρουν χρήματα ή να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες σε ένα πολυάσχολο Σαββατοκύριακο με πολλούς ανθρώπους να ταξιδεύουν.

Η Bangkok Bank ζήτησε συγγνώμη για το ζήτημα και είπε ότι ήταν μια αποτυχία επικοινωνίας μεταξύ συσκευών στις οποίες εργάζονταν. Ωστόσο, δεν παρασχέθηκε μια εις βάθος εξήγηση ή σαφής eta σχετικά με το πότε θα διορθωθεί.

Το ζήτημα έχει προκαλέσει την τάση των τραπεζικών κρίσεων στο Twitter όλο το Σαββατοκύριακο και από σήμερα, 2 Ιουλίου 2023, πολλοί χρήστες συνεχίζουν να αναφέρουν σφάλματα σύνδεσης. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης προβλήματα στα ΑΤΜ και δήλωσαν ότι αυτό συμβαίνει από την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Οι εκπρόσωποι της Bangkok Bank αναφέρουν ότι συνεχίζουν να εξετάζουν τα ζητήματα και ευχαρίστησαν τους πελάτες τους για την υπομονή τους ενώ ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.