Το βίντεο με μεθυσμένους ξένους τουρίστες στο Πουκέτ γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ εξέδωσε μια δήλωση μετά από ένα βίντεο με ξένους τουρίστες που φαινομενικά τσακώνονταν έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, Υποστράτηγος Sermphan Sirikong είπε στο Phuket Express ότι η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 10:50 την Πέμπτη, 29 Ιουνίου. Το περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Montri – Phang Nga κοντά σε ένα ταχυδρομείο στην παλιά πόλη του Πουκέτ, στο Talad Yai. Ο ανώνυμος που τηλεφώνησε στην αστυνομία είπε ότι μια ομάδα μεθυσμένων τουριστών τσακώνονταν σωματικά για ένα άγνωστο θέμα.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ πήγαν γρήγορα στο σημείο προτού μιλήσουν με την εν λόγω ομάδα τουριστών. Η άγνωστη ομάδα αλλοδαπών δήλωσε στην αστυνομία ότι ένας από τους φίλους τους αρνήθηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ μεθυσμένος. Οι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό νόμιζαν ότι τσακώνονταν. Ωστόσο, οι ξένοι τουρίστες ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε πραγματικός καβγάς και ήταν απλώς μια «φιλική» αλλά «πνευματώδης» συζήτηση μεταξύ συντρόφων.

Οι ξένοι τουρίστες είπαν ευχαριστώ στην αστυνομία πριν απομακρυνθούν. Η αστυνομία του Πουκέτ αποφάσισε να μην καταθέσει καμία νομική κατηγορία και ενημέρωσε το κοινό ότι κανείς δεν τραυματίστηκε ή δεν κινδυνεύει.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.