ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο βουλευτής της Μπανγκόκ Move Forward παραδέχεται ότι επιτέθηκε σε γυναίκα στο Chonburi

Ταϊλάνδη-

Ένα μέλος του κοινοβουλίου στην Μπανγκόκ από το Κόμμα Move Forward παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα πρόσφατα στο Τσονμπούρι ενώ ταξίδευε μεταξύ Πατάγια και Σρι Ράτσα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

A Μια γυναίκα από την Μπανγκόκ, 26 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Borwin στο Chonburi την Τετάρτη (28 Ιουνίουth).

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο βουλευτής του Κόμματος Move Forward που προσδιορίζεται ως ο κ. Sirin Sanguansin εξέδωσε επίσημη δήλωση την Πέμπτη (29 Ιουνίουth). Ανέβασε ένα μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook αναφέροντας «Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό. Πρώτον, άργησα να αναφερθώ στο περιστατικό και να ξεκαθαρίσω την κατάσταση γιατί πρόσφατα είχα ένα ελαφρύ ατύχημα με τραύματα στο κεφάλι. Ζητώ συγγνώμη από την κα Α (πλασματικό όνομα), από την οικογένειά της και από όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν».

«Τώρα βρίσκομαι σε μια νομική διαδικασία με την αστυνομία και είμαι υπό έρευνα από το Κόμμα Κίνησης Εμπρός. Είμαι έτοιμος να δεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία για ό,τι έχω κάνει», πρόσθεσε ο κ. Σιρίν.

«Ορισμένες από τις ειδήσεις που αναφέρθηκαν για το περιστατικό δεν είναι αληθινές. Ούτε εγώ ούτε η κα Α έχουμε δώσει πληροφορίες σε κανέναν ρεπόρτερ, μόνο η αστυνομία και το Κόμμα Κίνησης Εμπρός». Εξήγησε ο κ. Σιρίν.

«Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη από όλους όσους επηρεάστηκαν σε αυτό το περιστατικό», σημείωσε ο κ. Sirin.

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι ο Σιρίν δεν διευκρίνισε άμεσα τι έκανε ή τι δεν έκανε, αφήνοντας το θέμα της αστυνομίας και του Κόμματος Μετακίνηση προς τα εμπρός. Το Κόμμα Move Forward δεν κυκλοφόρησε επίσημη δήλωση μέχρι την ώρα του Τύπου, μόνο ότι η κατάσταση ήταν υπό εξέταση από ανώτερα στελέχη του κόμματος.

Πρόσφατα, ένας άλλος εκλεγμένος βουλευτής του Κόμματος Move Forward συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Μπανγκόκ και συμφώνησε να παραιτηθεί.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.