Το Πουκέτ προειδοποίησε για περισσότερες έντονες βροχές, ισχυρούς ανέμους και κύματα

Πουκέτ -

Το Νότιο Μετεωρολογικό Κέντρο (Δυτική Ακτή) εξέδωσε προειδοποίηση το Σάββατο (1 Ιουλίου) για ισχυρές βροχοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και κύματα στην περιοχή Ανταμάν συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ.

Από τον Ιούλιο 1st μέχρι τον Ιούλιο 2nd, 2023 ένας ισχυρός νοτιοδυτικός μουσώνας επικρατεί στη Θάλασσα Ανταμάν και στη νοτιοδυτική ακτή της Ταϊλάνδης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονη βροχόπτωση σε ορισμένες περιοχές. Οι πληγείσες περιοχές περιλαμβάνουν το Ranong, το Phang Nga, το Phuket, το Krabi, το Trang και το Satun. Οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν πιθανές έντονες καιρικές συνθήκες.

Τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως και τρία μέτρα και πάνω από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες. Όλα τα πλοία θα πρέπει να κινούνται με προσοχή και να αποφεύγουν τις περιοχές με καταιγίδες. Τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.