Αναβάτης μοτοσικλέτας στο Thalang σκοτώθηκε από χτύπημα και τρέξιμο οδηγό

Thalang -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Thalang. Ο οδηγός δεν σταμάτησε και τράπηκε σε φυγή από το σημείο, αλλά ένα μέρος του αυτοκινήτου έμεινε πίσω, αφήνοντας στοιχεία στους αστυνομικούς ανακριτές.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 5:40 το πρωί του Σαββάτου (1 Ιουλίουst) στο Baan Para, Pa Klok. Αστυνομία, ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο μηχανάκι στο δρόμο.

Ο αναβάτης, ο κ. Sampard Waree, 57 ετών, από το Thalang, βρέθηκε αναίσθητος κοντά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Στο σημείο βρέθηκε τμήμα αυτοκινήτου Toyota. Η αστυνομία ελέγχει το υλικό κλειστού κυκλώματος για να βρει το ύποπτο όχημα και τον οδηγό για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.