Το συγκλονιστικό περιστατικό ακρωτηριασμού πεζών μετακίνησης στο αεροδρόμιο Don Mueang δεν ήταν το πρώτο πρόσφατο πρόβλημα

Μπανγκόκ -

Ένα νεαρό αγόρι αποκαλύφθηκε ότι τραυματίστηκε πρόσφατα αφού το πόδι του κόλλησε σε έναν κινούμενο διάδρομο στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang.

Η είδηση ​​κοινοποιήθηκε στο κοινό μετά μια γυναίκα επιβάτης στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang έχασε το κάτω πόδι της αφού έπεσε κάτω και κόλλησε σε έναν κινούμενο διάδρομο το πρωί της Πέμπτης, 29 Ιουνίου 2023.

Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη, το όνομα της οποίας αποκαλύφθηκε, δημοσίευσε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης ότι στις 19 Ιουνίουth αυτόν τον μήνα εκείνη και ο μικρός της γιος βρίσκονταν στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang. Ενώ βρίσκονταν στο διάδρομο, το πόδι του γιου της κόλλησε ξαφνικά στον κινούμενο διάδρομο. Το πόδι του αφαιρέθηκε από τη συσκευή αλλά υπέστη τραύματα στο πόδι και χρειάστηκε να κάνει 11 ράμματα.

Είπε ότι του κρατούσε το χέρι στο διάδρομο, αλλά μπορεί να στεκόταν πολύ κοντά στο πλάι του διαδρόμου. Τα παπούτσια του ήταν κατασκευασμένα από καουτσούκ που μπορεί να είχαν κολλήσει στη συσκευή. Όταν το πόδι του κόλλησε, ο διάδρομος σταμάτησε αμέσως να κινείται. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να αφαιρεθεί το πόδι του.

Το νεαρό αγόρι δεν υπέστη μόνιμη βλάβη στα οστά στο πόδι του, αλλά το τρομακτικό περιστατικό αναστάτωσε την οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης που λέει ότι ήταν το ίδιο πρωί του μεγάλου περιστατικού ακρωτηριασμού, δείχνοντας το κορδόνι του κολλημένο στο διάδρομο. Ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό άργησε να ανταποκριθεί για να τον βοηθήσει και δεν φαινόταν να τον νοιάζει. Επέκρινε επίσης τη συνολική εξυπηρέτηση πελατών τους.

Ο γιος της άγνωστης γυναίκας, της οποίας το αριστερό πόδι κόλλησε και ακρωτηριάστηκε κάτω από το γόνατο, ανάρτησε στη δημοσιότητα στα social media σήμερα, 30 Ιουνίου. Δήλωσε ότι αυτός και η οικογένεια εξακολουθούν να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα των περιστάσεων, σημειώνοντας ότι το αεροδρόμιο λέει ότι θα επιτρέψει στην οικογένεια να ελέγξει το CCTV, αλλά μέχρι τη στιγμή της ανάρτησής του δεν το είχε παράσχει, με τον ίδιο να τους αποκαλεί αργούς .

Μίλησε επίσης για τη φρίκη της κατάστασης, με την οικογένεια να βλέπει το προσωπικό να κουβαλάει το κομμένο πόδι της μητέρας του σε κουτί αφρού από το σημείο. Η μητέρα του επίσης δεν ανησυχούσε τόσο για τον πόνο από το περιστατικό, αλλά για τον πόνο του να ζήσει τη ζωή της με ένα μόνο πόδι χωρίς να φταίει η ίδια.

Ο γιος δήλωσε επίσης ότι η οικογένεια ανησυχεί για τη γάγγραινα και τη μόλυνση, αλλά ότι το αεροδρόμιο έχει υποσχεθεί να πληρώσει όλες τις ιατρικές αμοιβές που σχετίζονται με το περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης ψυχιάτρου. Ο γιος ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του και ήλπιζε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί με διαφάνεια και ανοιχτά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι από το αεροδρόμιο Don Mueang έχουν κλείσει προσωρινά όλους τους διαδρόμους ταξιδιών και εκτελούν συντήρηση και ελέγχους σε όλους αυτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν πλήρως ολόκληρο το σύστημα πεζών του αεροδρομίου ως μέτρο έκτακτης ανάγκης, σημειώνοντας ότι οι σημερινοί διάδρομοι είχαν αρχικά εγκατασταθεί το 1996 από μια αξιόπιστη ιαπωνική εταιρεία και επρόκειτο να αντικατασταθούν το 2025.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.