Δύο Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία

Πουκέτ -

Δύο Κινέζοι υπήκοοι συνελήφθησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία στην Ταϊλάνδη.

Το Γραφείο Μετανάστευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν δύο Κινέζες σε χώρο στάθμευσης για τουριστικά λεωφορεία μέσα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ για παράνομη εργασία.

Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Sakoo για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη εργασία στην Ταϊλάνδη. Τα ονόματά τους, η ηλικία και τα στοιχεία της δουλειάς τους αποκρύπτονταν από τους αξιωματικούς μετανάστευσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη πρόσφατη σύλληψη για αλλοδαπούς που φέρονται να εργάζονται παράνομα στο Πουκέτ.

Ένας Κινέζος συνελήφθη αφού φέρεται να εργαζόταν ως ξεναγός.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.