Το «Περιφερειακό Φεστιβάλ OTOP» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το ετήσιο «Περιφερειακό Φεστιβάλ ΟΤΟΠ» που διεξάγεται έως τις 2 Ιουλίουnd στο Saphan Hin στην πόλη του Πουκέτ αναμένεται να αποφέρει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια μπατ.

Το φεστιβάλ εγκαινιάστηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (27 Ιουνίουth) και με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του Τμήματος Κοινοτικής Ανάπτυξης κ. Aunsit Sampantarat και τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Naroong Woociew. Το φεστιβάλ διεξάγεται από τις 26 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούλιο 2nd, 2023. Ο κ. Aunsit είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ έχει στόχο να ενισχύσει το OTOP (One Tambon/Village One Product) και την περιφερειακή οικονομία.

Φέτος η καμπάνια ονομάζεται «Σοφία και Καινοτομία». Υπάρχουν περισσότερα από 300 καταστήματα που πωλούν τοπικά προϊόντα και τρόφιμα από περιφερειακές περιοχές γύρω από την Ταϊλάνδη σε έναν κλιματιζόμενο θόλο. Ζωντανές εμφανίσεις υπάρχουν και κάθε βράδυ σε μια σκηνή. Το φεστιβάλ αναμένεται να αποφέρει τουλάχιστον 30 εκατομμύρια μπατ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.