Επίσημος υπάλληλος του Πουκέτ προειδοποιεί για ψεύτικη σελίδα του Διαμεσολαβητή του Πουκέτ στο Facebook

Πουκέτ -

Ένας αξιωματούχος του Πουκέτ προειδοποίησε για μια ψεύτικη σελίδα του Διαμεσολαβητή του Πουκέτ στο Facebook, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος που παρέχει νομικές συμβουλές.

Οι αξιωματούχοι εξέδωσαν προειδοποίηση τη Δευτέρα (27 Ιουνίουth). Δηλώνουν ότι υπάρχει μια ψεύτικη σελίδα στο Facebook που ισχυρίστηκε ότι είναι ο Διαμεσολαβητής του Πουκέτ (Κέντρο Damrong Dhamma). Ένας διαχειριστής της σελίδας ισχυρίστηκε ότι ήταν δικηγόρος που παρέχει συμβουλές αλλά για χρήματα.

Η Phuket Express σημείωσε ότι το Γραφείο του Διαμεσολαβητή ή το Κέντρο Damrong Dhamma είναι κυβερνητικά γραφεία που λειτουργούν υπό το Υπουργείο Εσωτερικών. Αυτό το γραφείο παρέχει ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια σε άτομα που υποβάλλουν καταγγελίες για οτιδήποτε νομίζουν ότι δεν δικαιώθηκαν. Κάθε επαρχία έχει ένα τέτοιο γραφείο.

Το Γραφείο Διαμεσολαβητή του Πουκέτ (Damrong Dhamma Centre) επιβεβαίωσε ότι δεν παρέχει βοήθεια μέσω οποιασδήποτε σελίδας στο Facebook. Δεν έχουν εθελοντές δικηγόρους στο γραφείο, καθώς και καμία πολιτική να ζητούν χρήματα ή οτιδήποτε σε αντάλλαγμα από άτομα που υποβάλλουν καταγγελίες.

Όποιος θέλει να υποβάλει παράπονα επικοινωνήστε με:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : [προστασία μέσω email] or

Περπατήστε στο Κέντρο Διαχείρισης του Πουκέτ (Νέα Επαρχιακή Αίθουσα) στην οδό Tha Kreang στο Talad Nuea, την πόλη του Πουκέτ ή

Καλέστε: 076-213203 | Γραμμή επικοινωνίας 1567 24 ώρες το XNUMXωρο

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.