Επιβάτης στο αεροδρόμιο Don Mueang έχασε το πόδι της αφού κόλλησε σε κινούμενο διάδρομο

Μπανγκόκ -

Μια γυναίκα επιβάτης στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang έχασε το κάτω πόδι της αφού έπεσε κάτω και κόλλησε σε έναν κινούμενο διάδρομο σήμερα το πρωί.

Το διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang είπε σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι νωρίς το πρωί της Πέμπτης (29 Ιουνίουth), πλάνα CCTV κοντά δείχνει ότι η άγνωστη γυναίκα βρισκόταν σε έναν κινούμενο διάδρομο στον Νότιο Διάδρομο μεταξύ της προβλήτας 4 – προβλήτας 5 στον τερματικό σταθμό εσωτερικού 2. Η γυναίκα κατευθυνόταν στο Nakhon Si Thammarat στη νότια Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με το βίντεο του CCTV, μια αποσκευή φάνηκε να χτυπά το αριστερό της πόδι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Το πόδι της αναρροφήθηκε στον κινούμενο διάδρομο μετά την πτώση, με αποτέλεσμα να χάσει αμέσως το ένα κάτω αριστερό της πόδι μπροστά σε σοκαρισμένους επιβάτες και το προσωπικό του κοντινού αεροδρομίου. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια, αλλά οι ομάδες διάσωσης επιβεβαίωσαν ότι το αριστερό της πόδι είχε ακρωτηριαστεί από το γόνατο ως αποτέλεσμα του ατυχήματος.

Το όνομα, η ηλικία και η εθνικότητά της αποκρύφθηκαν από το αεροδρόμιο Don Mueang, επικαλούμενο το απόρρητό της αυτή την ευαίσθητη στιγμή.

Ο κινούμενος διάδρομος έχει πλέον κλείσει προσωρινά ενώ ομάδες μηχανικών ελέγχουν τον εξοπλισμό για να βρουν την ακριβή αιτία του ατυχήματος. Το διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang έχει ήδη ζητήσει ανοιχτά συγγνώμη για το περιστατικό και λέει ότι θα καταβληθεί πλήρως χρηματική αποζημίωση στον τραυματία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.