Κινέζος συνελήφθη στο Πουκέτ επειδή φέρεται ότι ήταν ξεναγός

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος συνελήφθη αφού φέρεται να εργαζόταν ως ξεναγός.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα συνέλαβαν τον κ. Wang Kua Cheng (το όνομα μεταφράστηκε από την ταϊλανδέζικη γλώσσα), 43 ετών, Κινέζος υπήκοος. Συνελήφθη στον δρόμο Dibuk μπροστά από τον ναό Mongkol Nimit στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για εργασία χωρίς άδεια και ξεναγό χωρίς άδεια.

Ο ξεναγός είναι ένα προστατευόμενο επάγγελμα της Ταϊλάνδης, σημειώνει το Phuket Express, και οι αλλοδαποί δεν μπορούν να λάβουν ούτε άδεια εργασίας για να είναι νόμιμα. Αυτός δεν είναι ο πρώτος αλλοδαπός που πιάστηκε στο Πουκέτ που φέρεται να εργάζεται παράνομα τελευταία, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ένας 30χρονος παράνομος ξεναγός της Καμπότζης συνελήφθη στο Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.