ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παραγγέλθηκε κλείσιμο πέντε ετών για δύο νυχτερινά κέντρα στο Kathu μετά την επιδρομή

Kathu -

Έχουν εκδοθεί πενταετείς εντολές κλεισίματος για δύο νυχτερινά κέντρα στο Κάθου μετά από πρόσφατη επιδρομή.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Επαρχιακής Διοίκησης (DOPA) με επικεφαλής τον κ. Narong Thipsiri και την αστυνομία Kathu πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στις 3:30 π.μ. την Πέμπτη (1 Ιουνίου).st) νωρίς το πρωί. Και τα δύο νυχτερινά κέντρα βρίσκονται στη διασταύρωση Kathu.

Πέντε ανώτερα στελέχη της αστυνομίας του Kathu, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού, μεταφέρθηκαν μετά από επιδρομές σε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα στο Kathu, επειδή φέρεται να άνοιξαν κατά τη διάρκεια των νόμιμων ωρών κλεισίματος και να επιτρέψουν σε ανηλίκους να εισέλθουν στον χώρο.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Kathu μετατέθηκε για να είναι ο Αρχηγός της Περιφέρειας Chang Klang στο Nakhon Si Thammarat.

Τώρα για την ενημέρωση:

Τη Δευτέρα (26 Ιουνίουth) τη νύχτα μια ομάδα από το γραφείο της περιοχής Kathu έκανε παραγγελίες σε δύο παλαιότερα δημοφιλή νυχτερινά κέντρα «Ratree Club» και «Maha Nakhon Phuket» στο Kathu.

Και οι δύο εντολές έχουν εκδοθεί από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Amnouy Pinsuwan. Οι παραγγελίες αναφέρουν ότι το «Ratree Club» και το «Maha Nakhon Phuket» έχουν παραγγελθεί για κλείσιμο πέντε ετών. Η παραγγελία επηρεάζεται από τις 26 Ιουνίουth, 2023 έως την ίδια ημερομηνία το 2028.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.