Σεντάν έπεσε σε πολλούς πωλητές τροφίμων στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένα άτομο τραυματίστηκε όταν ένα σεντάν έπεσε πάνω σε πολλούς πωλητές τροφίμων στην Πατόνγκ.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το πρωί της Τρίτης (27 Ιουνίουth) στον δρόμο Phra Metta στο Patong. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν δύο κατεστραμμένους πωλητές τροφίμων μοτοσικλέτας. Ο ένας ήταν στο μονοπάτι και ο άλλος στην άκρη του δρόμου.

Το κατεστραμμένο σεντάν βρέθηκε κοντά. Ο άνδρας οδηγός είχε τραυματιστεί αρκετά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Patong. Το όνομά του, η ηλικία και η εθνικότητά του δεν αναγνωρίστηκαν από τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης.

Πρόσφατα σημειώθηκε άλλο ένα παρόμοιο τροχαίο στην Πατόνγκ.

Ένας οδηγός τραυματίστηκε όταν το μίνι βαν του έπεσε σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και σε κατάστημα στην Πατόνγκ. Στο περιστατικό υπέστησαν ζημιές συνολικά οκτώ οχήματα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.