Ο ύποπτος φέρεται να κλέβει ένα εκατομμύριο μπατ από το σπίτι ενός ξένου στο Thalang

Thalang -

Οι ύποπτοι φέρονται να έκλεψαν ένα εκατομμύριο μπατ σε μετρητά από το σπίτι ενός αλλοδαπού στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι αγνώστου ταυτότητας αλλοδαπού σε οικιστικό συγκρότημα στο Sakoo.

Ο ύποπτος φέρεται να έκλεψε ένα επώνυμο ρολόι και μετρητά αξίας περίπου 25,000 ευρώ. Ο κλέφτης απομακρύνθηκε γρήγορα με μετρητά και αντικείμενα συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου μπατ. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον/τους υπόπτους.

Αυτή σίγουρα δεν είναι η πρώτη πρόσφατη περίπτωση κλοπής στο Πουκέτ.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας κλέφτης με καταγωγή από τη Γιάλα συνελήφθη στο Πουκέτ για επτά κατηγορίες κλοπών σε τοπικό επίπεδο.

Σε μια viral ιστορία, ένας κλέφτης προσπάθησε να διαρρήξει μια τράπεζα και απέτυχε, επιλέγοντας ένα αρτοποιείο κοντά στην παλιά πόλη του Πουκέτ.

Σε μια άλλη viral ιστορία, παράνομος οδηγός ταξί έκλεψε το SUV αλλοδαπού και συνελήφθη.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.