Το αεροδρόμιο του Πουκέτ πραγματοποιεί άσκηση έκτακτης ανάγκης σε πλήρη κλίμακα

Πουκέτ -

Το αεροδρόμιο του Πουκέτ πραγματοποίησε μια Άσκηση Έκτακτης Ανάγκης Πλήρους Κλίμακας: PEMEX 2023.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ πραγματοποίησε το πλήρες σχέδιο έκτακτης ανάγκης που ονομάζεται Άσκηση Πλήρους Κλίμακας: PEMEX 2023 την Παρασκευή (24 Ιουνίουth). Η άσκηση ξεκίνησε επίσημα από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparp Rodkhwan Yodrabam. Η άσκηση ήταν στον δεύτερο όροφο του Εσωτερικού Τερματικού Σταθμού.

Η άσκηση περιελάμβανε σενάρια εκπαίδευσης ασφαλείας για διάσωση επιζώντων, εκπαίδευση ενεργού σκοπευτή, δολιοφθορά, εμπρησμό, ομηρεία και δημόσια μαζική βολή.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ζήτησε συνεργασία από το κοινό εντός του τερματικού σταθμού για να ΜΗΝ τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο από την άσκηση, επειδή το κοινό έξω πιθανώς είχε παρεξήγηση ότι η άσκηση ήταν μόνο εκπαίδευση και όχι πραγματικό περιστατικό.

Τα άτομα που φαίνονται σε αυτές τις φωτογραφίες είναι όλοι ηθοποιοί και προσωπικό έκτακτης ανάγκης μαζί με την αστυνομία, τις πυροσβεστικές υπηρεσίες και το προσωπικό του αεροδρομίου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.