Συνελήφθη 36χρονος Ισπανός με κόκκινη ειδοποίηση της Interpol στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας 36χρονος Ισπανός με κόκκινη ειδοποίηση της Interpol με σημαία στο όνομά του συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ μετά την άφιξή του από τη Σιγκαπούρη.

Το Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (22 Ιουνίουnd) συνέλαβαν μαζί με το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) τον 36χρονο Ισπανό που έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ από τη Σιγκαπούρη. Συνελήφθη στον Διεθνή Τερματικό Σταθμό Αφίξεων.

Ο Ισπανός καταζητείται ύποπτος στην πατρίδα του και έχει κόκκινη ειδοποίηση της Interpol για υποτιθέμενη κατά συρροή απάτη με πολλά εκατομμύρια μπατ και πολλά θύματα στην Ισπανία. Το Phuket Express σημείωσε ότι το όνομά του δεν δημοσιοποιήθηκε από τη Μετανάστευση του Πουκέτ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη πρόσφατη σύλληψη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ, α Ένας άνδρας από το Καζακστάν που προσπάθησε να φύγει από την Ταϊλάνδη συνελήφθη πρόσφατα για φερόμενη απόπειρα δολοφονίας ενός Ρώσου επιχειρηματία στο Πουκέτ. Έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Τον Απρίλιο, Μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη λαθρεμπόριο εκατομμυρίων μπατ σε κοκαΐνη.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.