Ο Πρωθυπουργός ευχαριστεί όλες τις πλευρές παρά την αποτυχία της προσφοράς Expo 2028

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ΝΝΤ) – Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες της Ταϊλάνδης για την κοινή προσπάθεια προώθησης της επαρχίας Πουκέτ της Νότιας Νησιωτικής Ταϊλάνδης στην προσπάθειά της για το δικαίωμα να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2028, που ονομάζεται «Expo 2028 Phuket Thailand».

Ο Anucha Buraphachaisri, ο Υπηρεσιακός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αποκάλυψε ότι η έκφραση ευγνωμοσύνης του πρωθυπουργού στρατηγού Prayut Chan-o-cha ήρθε παρά το γεγονός ότι η Ταϊλάνδη δεν κέρδισε την προσφορά.

Ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε την ενότητα και τη συνεργασία μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών, του ιδιωτικού τομέα, του δημοσίου και των τοπικών κοινωνιών.

Η Specialized Expo 2027/2028, με θέμα «Future of Life: Living in Harmony, Sharing Prosperity», είδε διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς να συγκεντρωθούν για να παρουσιάσουν το όραμά τους και να προωθήσουν την ετοιμότητα της Ταϊλάνδης να διοργανώσει την εκδήλωση. Ωστόσο, η Σερβία επιλέχθηκε ως οικοδεσπότης της Specialized Expo, στην οποία ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.

Ο Anucha ανέφερε περαιτέρω ότι, παρά το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε ως οικοδεσπότης, το επίπεδο προετοιμασίας που εμφανίζεται υπογραμμίζει τη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Αυτό διασφαλίζει ότι η επαρχία του Πουκέτ παραμένει προσηλωμένη στο μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό της σχέδιο με έμφαση στη βιωσιμότητα σε διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των υποδομών, της οικονομικής ανάπτυξης και της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου κέντρου ιατρικών υπηρεσιών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.