Ο Ντούγκονγκ βρέθηκε νεκρός στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένα dugong βρέθηκε νεκρό σε παραλία στο νησί Lanta.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι το νεκρό dugong βρέθηκε από ντόπιους στην παραλία Jao Aoud στην υποπεριφέρεια Koh Klang, στην περιοχή Koh Lanta αυτή την εβδομάδα.

Ήταν ένα νεαρό αρσενικό dugong, μήκους 1.53 μέτρων. Το σώμα του dugong είχε αρχίσει να αποσυντίθεται. Στο σώμα του δεν βρέθηκαν σοβαρά τραύματα. Στην παραλία διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή και στα έντερά της βρέθηκε θαλάσσιο γρασίδι. Η αιτία θανάτου δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί.

Αυτό δυστυχώς δεν είναι το πρώτο dugong που βρέθηκε νεκρό στο Krabi:

Ένα dugong βρέθηκε νεκρό στη θάλασσα στο Krabi.

Ένα dugong βρέθηκε δυστυχώς νεκρό σε ένα νησί στο Krabi.

Ένα ακέφαλο σκάμμα βρέθηκε σε παραλία της συνοικίας Nuea Klong.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.