Το Soi Romanee στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης κατατάσσεται στην 19η θέση ανάμεσα στους 20 πιο όμορφους δρόμους του κόσμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Seasia.Stats, ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος στη Νοτιοανατολική Ασία, επέλεξε τους «20 πιο όμορφους δρόμους του κόσμου», με παστέλ χρώματα σε αφθονία, μοναδικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και αυτούς με τη μεγαλύτερη γοητεία.

Το Soi Romanee στο Πουκέτ της Ταϊλάνδης κατατάχθηκε στην 19η θέση, με την ομορφιά των παλαιών αποικιακών κτιρίων του, σε σινο-πορτογαλικό στιλ, καλλιτεχνικά διατεταγμένα με έντονα χρώματα.

Πολλά έχουν ανακαινιστεί σε καφετέριες, καταστήματα με σουβενίρ και ξενώνες, ενώ μερικά εξακολουθούν να κατοικούν. Όλα αυτά κάνουν το Soi Romanee, επομένως, πάντα ένα ζωντανό και ευχάριστο μέρος για να περάσετε λίγο χρόνο.

ΠΗΓΗ: PRD

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.