Ο υποψήφιος πρωθυπουργός του κόμματος Pheu Thai Paetongtarn μολύνθηκε από τον Covid-19

Ταϊλάνδη -

Ο υποψήφιος πρωθυπουργός του κόμματος Pheu Thai Paetongtarn 'Ung Ing' Shinawatra, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Thaksin Shinawatra, έχει μολυνθεί με COVID-19 για δεύτερη φορά.

Η Ung Ing δημοσίευσε στο προσωπικό της Instagram την Τετάρτη (21 Ιουνίουst). Η ίδια δηλώνει, «Έχω πονόλαιμο από την Κυριακή (18 Ιουνίουth). Έκανα ένα τεστ ATK κάθε μέρα από τότε, αλλά σήμερα βγήκα θετικό. Ελπίζω τα δύο μου παιδιά να μην έχουν μολυνθεί».

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημείωσαν ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ung Ing έχει μολυνθεί από τον Covid-19. Σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο να έχει ένα αυτοπροσώπως σεμινάριο με το πολιτικό της κόμμα, αλλά τώρα δεν μπορεί να γίνει μέλος.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι η μόνη διάσημη Ταϊλανδή πολιτικός που βρέθηκε θετική σήμερα.

Ο Πρωθυπουργός σε αναμονή και ηγέτης του Κόμματος Move Forward, Pita Limjaroenrat έχει μολυνθεί με COVID-19 για τρίτη φορά.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.