Συγχαρητήρια στη Σερβία που κέρδισε την προσφορά να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2027

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μας φέρνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε ότι η Σερβία Βελιγράδι επιλέχθηκε ως η χώρα υποδοχής για την Specialized Expo με θέμα "-" Αυτή η απόφαση ακολουθεί μια ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, στο Παρίσι από το Bureau International des Expositions.

Η ομάδα Ταϊλάνδης εκφράζει την εκτίμησή της από καρδιάς σε όλους τους τομείς που εμπλέκονται σε αυτήν την εξαιρετική διαδικασία υποβολής προσφορών. Η ακλόνητη υποστήριξή σας και οι αφοσιωμένες προσπάθειές σας συνέβαλαν καθοριστικά στη διαμόρφωση αυτού του αξιοσημείωτου ταξιδιού.

Το Πουκέτ συνεχίζει να ανοίγει την αγκαλιά του και να υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να γνωρίσουν τη μαγευτική ομορφιά του, την πλούσια πολιτιστική του ποικιλομορφία και τη γνήσια ζεστή φιλοξενία του.

ΠΗΓΗ: EXPO 2028 Πουκέτ Ταϊλάνδη

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.