ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δύο παραλιακοί πωλητές στο Paradise Beach προειδοποίησαν ότι το κάπνισμα κάνναβης μπορεί να είναι δημόσια ενόχληση

Πουκέτ -

Δύο παραθαλάσσιοι πωλητές προειδοποιήθηκαν από την αστυνομία του Πουκέτ αφού δύο Ταϊλανδοί τουρίστες που επισκέφθηκαν την παραλία Paradise παραδέχθηκαν στην αστυνομία ότι συμφώνησαν να καπνίσουν κάνναβη που τους έδωσαν οι πωλητές της παραλίας.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι δύο τουρίστες παραδέχτηκαν στην αστυνομία ότι και οι δύο συμφώνησαν να καπνίσουν κάνναβη μόνοι τους, ΔΕΝ πείστηκαν ή εξαναγκάστηκαν από αυτούς τους πωλητές.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας Karon, Αντισυνταγματάρχης Chana Sutthimart είπε στο Phuket Express την Τρίτη (20 Ιουνίουth) ότι οι δύο άνδρες παραθαλάσσιοι μικροπωλητές που ταυτοποιήθηκαν ως ο κ. Σοφόν, 44 ετών και ο κ. Κομσάν, 42 ετών, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρών. Ενημερώθηκαν ότι το κάπνισμα κάνναβης στο κοινό μπορεί να γίνει δημόσια ενόχληση. Αν κάποιος τους αναφέρει, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει νομική δίωξη και φυλάκιση έως και τρεις μήνες ή πρόστιμο έως 25,000 μπατ ή και τα δύο.

Και οι δύο έχουν υποσχεθεί στην Αστυνομία Karon ότι δεν θα καπνίζουν κάνναβη στην παραλία ή δημόσια στο μέλλον.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.