ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία υπενθυμίζει στο κοινό τις απαγορευμένες ώρες για μεγάλα οχήματα στο λόφο Patong

Πατόνγκ –

Η αστυνομία υπενθύμισε στο κοινό τις απαγορευτικές ώρες που επιτρέπονται τα μεγάλα οχήματα στο λόφο Patong μετά Δύο άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί όταν ένας οδηγός φορτηγού έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα pickup.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Πλάνα CCTV δείχνει ότι το φορτηγό έχασε τον έλεγχο κατεβαίνοντας το λόφο πριν προσκρούσει στο φορτηγό που ανέβαινε στο λόφο.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Πατόνγκ εξέδωσε μια υπενθύμιση της επαρχιακής διαταγής που εκδόθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Τα μεγάλα οχήματα (μεγάλα φορτηγά και λεωφορεία) απαγορεύονται από τις 6:00 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και από τις 4:00 μ.μ. έως τις 10:00 στο λόφο Πατόνγκ.

Το τραγικό δυστύχημα ήταν ένα σημαντικό σημείο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.