Οι τουρίστες πίστεψαν κατά λάθος ότι τους έκλεψαν αφού κάπνισαν κάνναβη με παραλιακούς πωλητές στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Δύο Ταϊλανδοί τουρίστες που επισκέφθηκαν μια διάσημη παραλία στο Πουκέτ παραδέχθηκαν αργότερα στην αστυνομία ότι συμφώνησαν να καπνίσουν κάνναβη που τους έδωσαν οι παραλιακοί πωλητές και στη συνέχεια, όταν ήταν μεθυσμένοι, υποψιάστηκαν λανθασμένα ότι τους έκλεψαν οι ίδιοι πωλητές.

Η ιστορία των ταϊλανδών τουριστών που επισκέφθηκαν την παραλία Freedom έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με την ιστορία, οι δύο τουρίστες συνάντησαν παραθαλάσσιους πωλητές και προσπάθησαν να καπνίσουν κάνναβη μαζί τους. Οι τουρίστες φοβήθηκαν ότι μπορεί να τους λήστεψαν οι ίδιοι πωλητές αφού η γυναίκα τουρίστας έπεσε ψηλά και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο λόγω παράνοιας.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Karon, Αντισυνταγματάρχης Chana Sutthimart είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (19 Ιουνίουth) ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα (16 Ιουνίουth) νωρίς το απόγευμα. Οι δύο Ταϊλανδοί τουρίστες ήταν και οι δύο ηλικίας 21 ετών. Αργότερα συναντήθηκαν με δύο άνδρες πωλητές παραλιών ηλικίας 44 και 42 ετών που κάπνιζαν κάνναβη. Όλα τα ονόματά τους αποκαλύφθηκαν.

Το ζευγάρι ζήτησε να καπνίσει κάνναβη μαζί τους και αφού μέθυσαν πριν ναυαγοσώστες στην παραλία τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Οι τουρίστες κατέθεσαν αναφορά στην Αστυνομία Καρόν υποστηρίζοντας ότι έχασαν ένα πορτοφόλι στην παραλία. Φοβήθηκαν ότι κάποιος τους το έκλεψε.

Οι δύο τουρίστες παραδέχτηκαν στην αστυνομία ότι και οι δύο συμφώνησαν να καπνίσουν κάνναβη μόνοι τους, ΔΕΝ πείστηκαν ή εξαναγκάστηκαν από αυτούς τους πωλητές. Αργότερα ανακάλυψαν ότι είχαν αφήσει τα υπάρχοντά τους σε διαφορετική περιοχή στην παραλία και δεν τα έκλεψαν.

Οι τουρίστες ήταν επίσης καλά μετά το ταξίδι τους στο νοσοκομείο και είχαν πάει μόνο επειδή δεν ήταν εξοικειωμένοι με τη μαριχουάνα και πώς αυτή έκανε να νιώθει κανείς.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.