Θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στο δίχτυ ψαρέματος στην παραλία Phang Nga

Phang Nga -

Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή πιασμένη σε μερικά δίχτυα ψαρέματος σε μια παραλία στο Phang Nga.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα ειδοποιήθηκαν από ντόπιους ότι μια νεκρή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε σε μια παραλία στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν μια νεκρή θαλάσσια χελώνα Olive Ridley. Είχε πλάτος 49 εκατοστά και μήκος 65 εκατοστά. Το φύλο και η αιτία θανάτου του δεν ήταν δυνατό να διακριθούν λόγω του σοβαρού βαθμού αποσύνθεσης. Πάνω στη νεκρή χελώνα βρέθηκε ένα δίχτυ ψαρέματος. Αργότερα, η νεκρή θαλάσσια χελώνα θάφτηκε στην παραλία.

Οι αξιωματούχοι του DMCR είπαν στο Phuket Express ότι ο αριθμός των θαλάσσιων χελωνών Olive Ridley στην Ταϊλάνδη μειώνεται επειδή συνήθως βρίσκουν το φαγητό τους κοντά στην ακτή και τις παραλίες, αλλά είχαν προβλήματα με αυτό πρόσφατα. Ο αριθμός αυτών που γεννούν αυγά είναι επίσης πολύ μικρός.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.