Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν στον εντοπισμό του εξαφανισμένου Κινέζου τουρίστα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Κινέζος τουρίστας στο Πουκέτ, ο οποίος είχε χάσει την επαφή για περισσότερες από 45 ημέρες με την οικογένειά του, επανενώθηκε μαζί τους για άλλη μια φορά αφού τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοήθησαν να τους φέρουν κοντά.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο άγνωστος Κινέζος τουρίστας έχασε την επαφή με την οικογένειά του αφού τους είπε ότι ταξίδευε γύρω από το Πουκέτ, πριν από 45 ημέρες. Δεν βρέθηκαν πληροφορίες στο σύστημα του Γραφείου Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης σχετικά με το πού είχε δηλώσει τον τόπο διαμονής του ο Κινέζος τουρίστας και δεν υπήρχαν πληροφορίες για παράταση βίζας. Οι μόνες διαθέσιμες πληροφορίες για αυτόν ήταν ότι προφανώς βρισκόταν ακόμα στην Ταϊλάνδη.

Η ιστορία του κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο το περασμένο Σαββατοκύριακο αφού η οικογένεια του άνδρα ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση μέχρι που ένας Καλός Σαμαρείτης στα social media ανέφερε ότι τον έβλεπαν σε ένα πολυκατάστημα στο Wichit σχεδόν κάθε μέρα. Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ ενημερώθηκε και πήγαν στο πολυκατάστημα πριν βρουν και έρθουν σε επαφή με τον Κινέζο.

Την Κυριακή (18 Ιουνίουth) γύρω στο μεσημέρι ο Κινέζος επανενώθηκε με την οικογένειά του. Το όνομα του Κινέζου δεν αποκαλύφθηκε από την Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα, γιατί είχε εξαφανιστεί, αν βρισκόταν σε παραμονή ή γιατί τριγυρνούσε σε ένα εμπορικό κέντρο κάθε μέρα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.