Ρώσος τουρίστας τραυματίστηκε μετά από λογομαχία με υπάλληλο του μπαρ στην οδό Bangla στο Πατόνγκ του Πουκέτ

Πατόνγκ-

Μια γυναίκα Ρωσίδα τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρά αφού φέρεται να ενεπλάκη σε καυγά με έναν υπάλληλο σε έναν χώρο διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ. Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, είναι περιορισμένες.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδοποιήθηκαν από μια Ρωσίδα τουρίστρια, το όνομα της οποίας αποκρύφθηκε από το αίτημά της, ότι φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ένα προσωπικό σε έναν χώρο διασκέδασης στην οδό Bangla. Το όνομα του χώρου αποκρύφθηκε επίσης από την αστυνομία της Patong, επικαλούμενη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο την ημέρα του συμβάντος και ένας υπάλληλος του μπαρ, του οποίου το όνομα επίσης αποκαλύφθηκε, είπε στην Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ ότι η Ρωσίδα τουρίστας λογομαχούσε λεκτικά μαζί της που εξελίχθηκε σε μια μικρή σωματική διαμάχη. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, ωστόσο και οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Patong για περαιτέρω ανάκριση.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη περίπτωση που ένας τουρίστας μπαίνει σε μπελάδες σε μπαρ, καθώς μια παρόμοια κατάσταση πραγματοποιήθηκε στην Πατάγια αυτό το Σαββατοκύριακο με έναν ακόμη Ρώσο τουρίστα. Σε αυτή την κατάσταση, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ένας άλλος πελάτης επιτέθηκε στον τουρίστα.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.