Αεροδρόμιο του Πουκέτ για διεξαγωγή άσκησης πλήρους κλίμακας: PEMEX 2023

Πουκέτ -

Το αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει Άσκηση Πλήρους Κλίμακας: PEMEX 2023.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19 Ιουνίουth) ότι ένα πλήρες σχέδιο έκτακτης ανάγκης που ονομάζεται Άσκηση Πλήρους Κλίμακας: PEMEX 2023 θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Η άσκηση θα περιλαμβάνει ένα σενάριο εκπαίδευσης ασφάλειας δημόσιας μαζικής σκοποβολής.

Η άσκηση θα γίνει στον δεύτερο όροφο του τερματικού σταθμού εσωτερικού, του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ από τις 10:00 αυτήν την Παρασκευή (23 Ιουνίου).rd2023.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ζητά τη συνεργασία του κοινού εντός του τερματικού σταθμού για να ΜΗΝ τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο από την άσκηση, επειδή το κοινό έξω πιθανόν να έχει παρεξηγήσει ότι η άσκηση είναι μόνο εκπαίδευση και όχι πραγματικό περιστατικό.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.