Η φωτιά καταστρέφει τα κρεβάτια στην παραλία Patong τη νύχτα – ΒΙΝΤΕΟ

Πατόνγκ –

Μια μυστηριώδης πυρκαγιά κατέστρεψε δεκάδες παραλιακά κρεβάτια στην παραλία Patong κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίουth ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στην παραλία Patong κοντά στο Banana Walk. Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ και οι πυροσβέστες της Πατόνγκ έφτασαν γρήγορα στο σημείο με ένα μόνο πυροσβεστικό όχημα.

Η πυρκαγιά βρέθηκε σε μεγάλη φωτιά σε ένα σωρό από κρεβάτια στην παραλία. Ένα μεγάλο ηλεκτρικό κουτί που ήταν κοντά υπέστη επίσης ζημιές που προκάλεσε μπλακ άουτ σε κοντινή περιοχή κατά μήκος της παραλίας. Η φωτιά τελικά κατασβέστηκε και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.