Οι αλλοδαποί που μαλώνουν για τις διαταραχές του θορύβου του διαμερίσματος καταλήγουν σε αγκαλιές

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος κάλεσε την τουριστική αστυνομία αφού τον ενόχλησε ένας Αμερικανός σε μια συγκυριαρχία στο Πουκέτ, ο οποίος, όπως λέει, ήταν διαρκώς ενοχλητικός και προκαλούσε θόρυβο.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (15 Ιουνίου) ότι ειδοποιήθηκε από έναν Ρώσο που έμενε σε μια συγκυριαρχία στο Πουκέτ για έναν Αμερικανό που έμεινε κοντά στο δωμάτιό του στο ίδιο συγκρότημα και φέρεται να χρησιμοποίησε λέιζερ για να του δείξει μάτια σχεδόν κάθε μέρα. Ο Αμερικανός του έλεγε επίσης χυδαία λόγια και πάντα άνοιγε δυνατή μουσική και ενοχλούσε τους άλλους στην συγκυριαρχία, ισχυρίστηκε ο Ρώσος.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ μίλησε με τον Αμερικανό ο οποίος παραδέχτηκε ότι έκανε ό,τι είχε αναφέρει ο Ρώσος.

Το Phuket Express σημείωσε ότι δεν αναφέρθηκε γιατί ο Αμερικανός το έκανε αυτό.

Ο Αμερικανός ζήτησε συγγνώμη από τον Ρώσο πριν καταλήξουν και οι δύο να δίνουν χειραψίες και να αγκαλιαστούν.

Το Phuket Express σημείωσε ότι ονόματα και των δύο ανδρών και της συγκυριαρχίας δεν αποκαλύφθηκαν από την τουριστική αστυνομία του Πουκέτ λόγω της ιδιωτικής τους ζωής.

=======================

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.