Το Khaolak Surf Festival 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη

Khaolak, Phang Nga -

Το Khaolak Surf Festival 2023 διεξάγεται έως τις 18 Ιουνίουth.

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης Phang Nga (TAT Phang Nga) είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ πραγματοποιείται στην παραλία Memories στο Khaolak, στην υποπεριφέρεια Kuek Kak, Takua Pa. Το φεστιβάλ είναι μέρος της εκστρατείας AMAZING ULTIMATE FESTIVAL.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στο Khaolak Surf Festival, συμπεριλαμβανομένων διαγωνισμών σερφ και συναυλιών από το KHAN THAITANIUM / TWOPEE SOUTHSIDE / VALENTINA PLOY / LAZYLOXY & SAMBLACK / TONTRAKUL / MAIYARAP.

Υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες, όπως ένα FLEA MARKET / FOOD ZONE / SHOPING ZONE / WORKSHOP / STREET ART / ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ & DJ.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη!

=======================

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.