ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ύποπτος που έκλεψε το αυτοκίνητο ενός Φινλανδού στο Πουκέτ είναι παράνομος οδηγός ταξί

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος που συνελήφθη αφού έκλεψε ένα αυτοκίνητο από έναν Φινλανδό στο Πουκέτ ήταν παράνομος οδηγός ταξί που μόλις είχε αποφυλακιστεί.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η σύλληψη έγινε αφότου ο ύποπτος φέρεται να έκλεψε ένα SUV από έναν άγνωστο αλλοδαπό σε μια πολυκατοικία στο Koh Kaew, στο Mueang Phuket.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή την εβδομάδα. Το αλλοδαπό θύμα αναγνωρίστηκε ως Φινλανδός υπήκοος, αλλά ζήτησε να αποκαλυφθεί το όνομά του για την ιδιωτικότητά του. Το όνομα του υπόπτου είναι ο κ. Suwit 'Jack' Jantaharn, 32 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο Σούιτ είχε μόλις αποφυλακιστεί.

Ο Suwit παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είναι πλέον παράνομος οδηγός ταξί αφού αποφυλακίστηκε για κλοπή. Έκλεψε το SUV από τον αλλοδαπό το οποίο ήταν σταθμευμένο μέσα σε σπίτι.

Σύμφωνα με τον Suwit, απλώς «ήθελε να έχει το SUV για να το πουλήσει στην Μπανγκόκ».

Ο Suwit παραμένει υπό κράτηση από την ώρα του Τύπου.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.