ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Νοροϊός ΔΕΝ βρέθηκε σε εργοστάσια πάγου και νερού στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Τα αποτελέσματα των δοκιμών στο εργοστάσιο πάγου και νερού δείχνουν ΔΕΝ υπάρχει μόλυνση με τον Νοροϊό αφού περισσότεροι από 6,000 ασθενείς υπέφεραν από διάρροια στο Πουκέτ σε μια εβδομάδα, με πολλούς από αυτούς να έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Το Επαρχιακό Γραφείο Υγείας του Πουκέτ (PPHO) διερευνά το γεγονός ότι πολλοί μαθητές στο Πουκέτ έπαθαν διάρροια.

Περισσότεροι από 6,000 ασθενείς με διάρροια στο Πουκέτ, 70% μολυσμένοι από Νοροϊό. Έξι παράγοντες πάγου, συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων νερού, έχουν δοκιμαστεί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα αποκαλυφθούν σε περίπου μία εβδομάδα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο επικεφαλής γιατρός του Επαρχιακού Γραφείου Υγείας του Πουκέτ (PPHO) Koosak Kookietikun είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (14 Ιουνίουth) ότι τα αποτελέσματα δοκιμών από έξι εργοστάσια πάγου και τρία εργοστάσια νερού στο Πουκέτ ΔΕΝ έχουν μολυνθεί με τον Νοροϊό σε μια αρχική ανασκόπηση. Ωστόσο, οι PPHO εξακολουθούν να προσπαθούν να βρουν την πηγή του «Norovirus».

Στο μεταξύ, η PPHO δήλωσε ότι ο αριθμός των ασθενών φαίνεται να μειώνεται και αναφέρει ότι η κατάσταση τίθεται υπό έλεγχο.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.