Άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ επειδή φέρεται να διέπραξε 25 εκατομμύρια μπατ σε εταιρική απάτη

Πουκέτ -

Ένας άνδρας μεσίτης συνελήφθη στο Πουκέτ, αφού φέρεται να εξαπάτησε μια εταιρεία για 25 εκατομμύρια μπατ για το συνολικό κόστος της ζημίας.

Το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ανέφερε ότι συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Panyawat, 47 ετών. Είναι πρώην μεσίτης μιας άγνωστης εταιρείας στο Nakhon Ratchasima. Φέρεται ότι δημιούργησε πλαστά έγγραφα και απάτησε χρήματα από την εταιρεία με συνολικά 25 εκατομμύρια μπατ ζημιές.

Το όνομα της εταιρείας, σημειώνει το Phuket Express, αποκρύφθηκε από τους αξιωματικούς της CIB εν αναμονή περαιτέρω κατηγοριών και έρευνας.

Οι αξιωματικοί της CIB διαπίστωσαν ότι ο Panyawat ήταν κρυμμένος στο Πουκέτ και συνελήφθη σε ένα κατάστημα στο Thalang. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για δημιουργία πλαστών εγγράφων και απάτη.

Ο κ. Panyawat δεν έκανε αμέσως ένσταση για τις κατηγορίες και δεν ήταν γνωστό εάν είχε δικηγόρο από την ώρα του Τύπου.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.